Εκπαιδευτικές υπηρεσίες

frontistiria-eap

Με την παρακολούθηση των προγραμματισμένων μαθημάτων προετοιμάζουμε τους φοιτητές ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα. Γίνεται κατάλληλη προετοιμασία για την κατανόηση των θεματικών ενοτήτων κάθε προπτυχιακού τμήματος, την εκπόνηση των εργασιών τους και την επιτυχία τους στις εξετάσεις. Παρέχουμε άρτιο εκπαιδευτικό-πληροφοριακό υλικό για τα προγράμματα σπουδών του Ε.Α.Π. και του Α.Π.ΚΥ. καθώς και την απαιτούμενη τεχνογνωσία που θα εντάξει τους φοιτητές στο πλαίσιο και τη φιλοσοφία του Πανεπιστημίου.

ΔΕΟ 13 – 25 – 31 – 34

Δύο ώρες μάθημα κάθε εβδομάδα από Οκτώβριο έως και την περίοδο των εξετάσεων. (70 ώρες στο σύνολο του φοιτητικού έτους)

ΔΕΟ 41 – 42 – 43

Δύο ώρες μάθημα κάθε δεύτερη εβδομάδα από Οκτώβριο έως και την περίοδο των εξετάσεων. (32 έως 38 ώρες στο σύνολο του φοιτητικού έτους)

ΔΕΟ 40

Τρία μαθήματα των δύο ωρών πάνω στην ύλη των δικτύων.

ΔΕΟ 10 – 11 – 23 – 24 – 33

Οι ενότητες αυτές είναι θεωρητικού περιεχομένου κσι τα μαθήματα προσαρμόζονται ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των φοιτητών.

ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ

Τμήματα που αποτελούνται από ιδίου επιπέδου φοιτητές χωρίς προσθήκη καινούργιων κατά τη διάρκεια του Πανεπιστημιακού έτους. Έτσι διασφαλίζουμε τη συνοχή και την ομοιογένεια του τμήματος.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Έμπειροι και εξειδικευμένοι καθηγητές(τριες) παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα στις αίθουσες των εγκαταστάσεών μας, ή στο δικό σας χώρο.

Table of Contents